DAVID Soome kasiinod

0 Kommentaarid

Veeb | Facebook | puperdama | 500 pikslit

Que Davidi Soome kasiinod on välja jäetud kui erakorraline hamoskomisjon, et nad saaksid konkureerida riikidega ja rahvusvaheliste võistlustega, aga ka 12 teisest konsoolist koosneva saatega, nagu disko, de mundo.

Pero es sin duda en el cara a cara, en la cercanía, dode descubres al David más extraordinario. Teil on õigus pöörduda traadita ühenduse poole, kui ta on saanud professionaalse kogemuse, kui ta on võimeline taas tegutsema.

Mil gracias David por tu entusiasmo contagioso.

Mejor et valguskast, märgutuli "L"

DERECHOS DE AUTOR:
Todas lastel tehtud fotosid, kaitstud on reaalse Decreto Legislativo 1/1996, 12. detsember, ja samal ajal kui LEY DE PROPIEDAD INTELECTUAL. Queda keelab täieliku reprodutseerimise täielikult või osaliselt. Kui teil on huvi, et nad saaksid kasutada korrektset koopiat, siis võiksid nad paljastada fotoaparaatide fotod, pöörduda autorite poole. Kui olete lõpetanud fotode tegemise, ei ole trahve lubatud, siis on pilvekontaktid alati autoriseeritud ja viitavad sellele, et nad võiksid saada pilte.

AUTORIÕIGUS:
Kõik sellel saidil olevad fotod on kaitstud 1. aprilli kuningliku dekreetseadusega 1996/12, millega kiidetakse heaks autoriõiguse seaduse muudetud tekst. Terviklikult või osaliselt reprodutseerida ilma autori selgesõnalise nõusolekuta on rangelt keelatud. Kui olete huvitatud mõne siin avaldatud foto koopia või reprodutseerimise õiguse ostmisest, võtke palun ühendust autoriga. Kui fotode eesmärk ei ole kasumlik, peaksite ühendust võtma ka autoriga, näidates ära piltide kasutamise eesmärgi.

Ärge kasutage seda pilti veebisaitidel, ajaveebides ega muus meedias ilma minu selgesõnalise loata.

© Alfredo J. Llorens (2013) Kõik õigused kaitstud.

Kasiinoboonuse jagamine: